NEXUS Automotive Professzionális univerzális ablaktörlő 660mm (55726)

NEXUS Automotive Professzionális univerzális ablaktörlő 660mm (55726)

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!
Legutolsó ismert ár (2023-03-09): 920.00

Amik még érdekelhetik

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
Professzionális univerzális ablaktörlő
 
 
Japán technológiával készült professzionális ablaktörlő. Kiváló minőségű rugalmas acél vázzal és valódi természetes gumiból készült törlőfelülettel. Az illesztési felület kompatibilis az autómárkák 95%-val, könnyen csatlakoztatható. A belsejében lévő innovatív megoldás megóvja az ablaktörlő lapátot a  rázkódástól, csavarodástól, ezáltal maximális vezetési biztonságot nyújtva hazafelé az esős napokon. Teflon bevonatú filmborítás. Szupertiszta látófelület, mosási foltok nélkül. 2 db adapterrel.
 

Méret:
26"/66cm

Így is ismerheti: Professzionális univerzális ablaktörlő 660 mm 55726, Professzionálisuniverzálisablaktörlő660mm55726, Professzionális univerzális ablaktörlő 660mm ( 55726)

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.